Lähipiirin synttäreille toivottiin mansikkatäytteisiä kakkuja. Vieraat tulivat kahdessa erässä, joten kakkuja tehtiin kaksi. Molemmat kakut olivat yksinkertaisesti koristeltuja, toinen kakku oli pieni 20cm:n vuokaan tehty, ja toinen oli kolmikerroksinen, vino "mad hatter"-kakku. Molempien kakkujen kuorrutukset ovat sokerimassaa. Vinon kakun tekeminen oli hauskaa, mutta sokerimassa ei tässä tapauksessa ollut paras vaihtoehto kuorrutukseen. Kakkujen vinouden ja korkeuden vuoksi päällisen tasoittaminen vei aikaa, ja sokerimassa ehti kuivahtaa. Seurauksena syntyi muutamia halkeamia. Vaahtismassa voisikin olla venyvyytensä ja kestävyytensä takia parempi vaihtoehto tällaiseen kakkuun, tai se ainakin menee kokeilulistalle seuraavaksi; marsipaani ja kaulintamassa kun eivät ihan istu omaan makuun (ainakaan vielä).  Nyt osaa ottaa asian jo haasteena, mutta eilen olo oli melkoisen paljon raivokkaampi. 

 

Tämä kakku olisi kaivannut koristeiksi vielä jotain nauhanpätkiä, mutta toisen kakun kuorrutteen halkeilun aiheuttaman kiireen vuoksi ne jäivät tekemättä. 

Pahimmat halkeilut sai onneksi piiloon harmailla sokerimassanauhoilla. Ai että voikin yhdet halkeamat ottaa päähän!